Важна информация за всички участници във Work and Travel 2020

Важна информация за всички участници във Work & Travel 2020

 

В момента The U.S. Department of State е спрял влизането в САЩ на студенти, които имат виза J1. Това спиране на влизане в страната е временна мярка и крайната дата е 11-ти май, 2020 г. 

 

Нашият партньор InterExchange ни е уведомил, че на всички студенти на които първият работен ден е преди 11 -ти май, ще издаде нови формуляри DS2019 с нова по-късна дата за започване на работа.

 

Здравната застраховка на interExchange за Work & Travel 2020  ще покрива и лечението на COVID-2019 ( Corona Virus), както и всяко друго заболяване по време на престоя в САЩ. Единственото изключение са студенти, които са заминали заразени или болни.

 

Също така Американското консулство ще приема документи за виза за J1 студенти. В момента има обявени часове за интервюта от 13 апраил нататък.  Консулският отдел е наясно с извънредното положение в България и заради затварянето на университетите ще приема документи и с уверения с по-стари дати или от първия семестър.

 

Благодарим за разбирането и търпението в тези непредвидими времена!

 

Stay safe and keep washing your hands!

 

Ние сме на линия за консултация и всички възникнали въпроси от Ваша страна. Можете да се свържете с нас по следния начин:

 

Офис в София:

Телефон: 0887979275

Мейл: info@fletcherlynd.com

 

Офис в Благоевград:

Телефон: 0888288237

Мейл: blagoevgrad@fletcherlynd.com

 

Logo bottom