The Seafarer Motel

 

Работодателя:

Мотелът се намира в тиха, спокойна и  красива крайбрежна зона на Мейн. Хотелът е със средни размери и е в непосредствена близост до града и плажовете.

seafarermotel.com

Локацията:

Мотелът е разположен в красив туристически град в щата Мейн. Ogunquit's famed Marginal Way е достъпен на ¼ миля ходене и следва пресичане на крайбрежието в живописното Perkins Cove. Ogunquit  е старомодно рибарско селище, където можете да видите очарователен подвижен мост. Този малък залив предлага прекрасни гледки, множество малки магазинчета и галерии, намиращи се в риболовни бараки, разглеждане на забележителности или дълбоководни риболовни круизи и разнообразие от заведения за хранене. Близо е до Portsmouth, NH.  Намира се на един час път от Бостън, а също и един час път от най-красивите Бели планини на Ню Хемпшир (White Mountains of New Hampshire).

Работни позиции и заплащане:

 

Ако избереш тази оферта пътуваш до летището, което е най-близко до твоя работодател. InterExchange ще ти предостави подробна инструкция за това как да се придвижиш до работодателя си, а също така и инструкция  какво трябва да направиш, за да получиш  Social Security Number.

InterExchange ще ти предостави и online ориентация, от която ще се запознаеш с правилата на програмата и със своите права по време на участието ти в нея.

 

Logo bottom