Ridgewood Motel and Cottages

 

Работодателя:

Този работодател предлага избор от настаняване в мотел или вили, плътно прибрани в спокойната Cape провинция между историческите селища Orleans и Chatham, на минути разстояние от Атлантическия океан и брега на Cape Cod.

ridgewoodmotel.com

Локацията:

Вилите The Ridgewood Motel се намират в историческия и красив район Cape Cod на South Orleans, на миля и половина южно от Orleans Village Center и на една миля северно от Pleasant Bay и North Chatham. На разположение са много дейности като: плуване, ветроходство, гребане, изследване на морската природа, и Бостън – основния културен и университетски град, е на по-малко от два часа път с автобус.

 


Работни позиции и заплащане:

Ако избереш тази оферта пътуваш до летището, което е най-близко до твоя работодател. InterExchange ще ти предостави подробна инструкция за това как да се придвижиш до работодателя си, а също така и инструкция  какво трябва да направиш, за да получиш  Social Security Number.

InterExchange ще ти предостави и online ориентация, от която ще се запознаеш с правилата на програмата и със своите права по време на участието ти в нея.

 

Logo bottom