Big Bear Motel

Работодателя:

 

Това е семеен мотел с 42 стаи, намиращ се в Cody, Wyoming, на около 50 мили от Yellowstone National Parks. Трябва да поискаш разрешение от твоя работодател, за да започнеш втора работа.  

 

 

codywyomingbigbear.com

 

 

Локацията:

 

Мотелът се намира в североизточен Wyoming. Има разнообразие от неща, които можеш да правиш наблизо, включително конна езда, туризъм, риболов и планинско колоездене. Мотелът е на пешеходно разстояние от всичко. Намирате се на кратко разстояние от известния исторически център Buffalo Bill и на пешеходно разстояние от Cody Rodeo, който е отворен всяка вечер. Градът на Cody е домакин на известнoто светлинно шоу за четвърти юли, което е направено от задния двор на мотела. Тази зона в Америка е популярна за каубоите. Тук , в Cody,  ще се сдобиете с истински американски опит  


Работни позиции и заплащане:

 

 

 

Ако избереш тази оферта пътуваш до летището, което е най-близко до твоя работодател. InterExchange ще ти предостави подробна инструкция за това как да се придвижиш до работодателя си, а също така и инструкция  какво трябва да направиш, за да получиш  Social Security Number.

InterExchange ще ти предостави и online ориентация, от която ще се запознаеш с правилата на програмата и със своите права по време на участието ти в нея.

 

 

 

Logo bottom